Vandrarhem i Örebro

Välkommen till Slussen Bed & Breakfast Örebro

Söker du ett mysigt boende till din semester eller resa? Missa inte vårt hemtrevliga vandrarhem i Örebro! Vårt hemtrevliga boende är ett lika bra alternativ när du reser på din fritid som när du reser i tjänsten. Vi erbjuder unika rum med personlig touch, som ligger nära vacker natur och med kort avstånd till Örebro centrum. Perfekt oavsett om du stannar en weekend, är på jobbresa eller om du bara vill sova någon enstaka natt.

Hos oss får du allt du behöver för ett bekvämt och personligt boende. Rum med AC, gratis kaffe och te, möjlighet att låna utegrill och centralt läge nära centrum gör att många av våra gäster kommer tillbaka. När du ändå bor här, passa på att låna våra cyklar och utforska de vackra omgivningarna.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Slussen Bed & Breakfast i Örebro lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Vill du semestra på vandrarhem i Örebro?

Då är Slussen vandrarhem i Örebro det självklara valet. Njut av utsikten över Slussen när du vilar upp dig efter en dag med aktiviteter. Slussen bed & breakfast kommer bli som ditt andra hem. Hos oss bor du hemtrevligt i våra olika rum, där du dessutom kan laga dina egna måltider. Vårt vandrarhem i Örebro erbjuder finesser som gör att du känner dig hemma, oavsett om du är på genomresande eller stannar en längre period.

 

Ett bed and breakfast i Örebro med det lilla extra!

Jag som driver Slussen B&B heter Annelie Astvald. En av mina stora passioner i livet handlar om just resande, vilket också fört mig till just denna fantastiska bransch. När jag är ute och reser uppskattar jag alltid att bo på unika boenden med en personlig touch, där man känner att man får det lilla extra. Just den känslan vill jag också förmedla här på Slussen B&B i Örebro! Målet är inte att bli ett pampigt hotell, utan snarare ett mysigt och unikt boende med hög standard och personlig touch.

Hos oss kan du njuta av en god frukost i en vacker miljö. Vår uppskattade frukost levereras varje morgon vid föranmäld tid av Jeremiabageriet. Ta med dig en god kopp kaffe och vakna till liv vid vackra slussen Örebro. Varmt välkommen till Slussen bed and breakfast.

Våra rum

Loftet<br>rum nr 1 - Slussen Bed & Breakfast i Örebro
Tvätteriet<br>rum nr 2 - Slussen Bed & Breakfast i Örebro
Smedjan<br>rum nr 3 - Slussen Bed & Breakfast i Örebro
Lilla<br>rum nr 4 - Slussen Bed & Breakfast i Örebro

Vandrarhem i Örebro

Boka rum

Vill du ha ett prisvärt boende i hemtrevlig miljö, med tillgång till en härlig trädgård?

Slussen Bed & Breakfast är det perfekta valet för dig som är ute efter ett unikt och mysigt boende i Örebro. Du får ett trivsamt rum med hög standard, till ett pris som gör att du får mer över i plånboken till att utforska vackra Örebro! Vill du boka ditt boende i Örebro hos Slussen B&B så är du välkommen att göra det här på hemsidan eller ringa oss på 070-586 02 82. Du kan också kontakta oss via info@slussenorebro.se för en bokningsförfrågan.

Varmt välkommen till Slussen Bed & Breakfast, ett självklart val för din vistelse i Örebro.