Söker du långtidsboende för företag? Då har du kommit rätt!

Välkommen till Slussen Bed & Breakfast Örebro

Slussens bed & breakfast erbjuder långtidsboende för företag där du får bekväma och personliga rum. Bo mysigt hos oss och känn dig som hemma. Vi har moderna faciliteter för att kunna erbjuda långtidsboende för företag. Vi tycker att en företagsbostad ska vara bekväm, praktisk och prisvärd. Därför jobbar vi för att hålla nere kostnaderna samtidigt som dina anställda får bekväma rum. Med andra ord är vi rätt val för dig som söker ett bra långtidsboende i Örebro.

Här får du också:

Frukost från JeremiaBageriet varje morgon vid föranmäld tid.
Gratis kaffe och te på rummet
Aircondition (AC) i ditt rum
Vid varma sommarkvällar finns möjlighet att låna grill

Genom att använda detta formulär accepterar du att Slussen Bed & Breakfast i Örebro lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Teckna avtal för långtidsboende för företag

Driver du företag där dina medarbetare är i behov av långtidsboende i Örebro? Då har vi på Slussen bed & breakfast det perfekta boendet för er. Oavsett om du behöver rum för en anställd eller ett helt team, för en natt eller ett helt år, har vi den perfekta lösningen för dig. Efter en lång arbetsdag kan du och ditt team avnjuta en grillkväll i naturnära omgivningar, då vi har en grill att låna ut. Teckna ditt boende hos oss och låt ditt team bo i en unik och personlig miljö.

 

Ett bed and breakfast i Örebro med det lilla extra!

Jag som driver Slussen B&B heter Annelie Astvald. En av mina stora passioner i livet handlar om just resande, vilket också fört mig till just denna fantastiska bransch. När jag är ute och reser uppskattar jag alltid att bo på unika boenden med en personlig touch, där man känner att man får det lilla extra. Just den känslan vill jag också förmedla här på Slussen B&B i Örebro! Målet är inte att bli ett pampigt hotell, utan snarare ett mysigt och unikt boende med hög standard och personlig touch.

Hos oss kan du njuta av en god frukost i en vacker miljö. Vår uppskattade frukost levereras varje morgon vid föranmäld tid av Jeremiabageriet. Ta med dig en god kopp kaffe och vakna till liv vid vackra slussen Örebro. Varmt välkommen till Slussen bed and breakfast.

Våra rum

Loftet<br>rum nr 1 - Slussen Bed & Breakfast i Örebro
Tvätteriet<br>rum nr 2 - Slussen Bed & Breakfast i Örebro
Smedjan<br>rum nr 3 - Slussen Bed & Breakfast i Örebro
Lilla<br>rum nr 4 - Slussen Bed & Breakfast i Örebro

Långtidsboende för företag

Boka rum

Vill du ha ett prisvärt boende i hemtrevlig miljö, med tillgång till en härlig trädgård?

Slussen Bed & Breakfast är det perfekta valet för dig som är ute efter ett unikt och mysigt boende i Örebro. Du får ett trivsamt rum med hög standard, till ett pris som gör att du får mer över i plånboken till att utforska vackra Örebro! Vill du boka ditt boende i Örebro hos Slussen B&B så är du välkommen att göra det här på hemsidan eller ringa oss på 070-586 02 82. Du kan också kontakta oss via info@slussenorebro.se för en bokningsförfrågan.

Varmt välkommen till Slussen Bed & Breakfast, ett självklart val för din vistelse i Örebro.