Korttidsboende i Örebro

Välkommen till Slussen Bed & Breakfast Örebro

Slussen bed & breakfast erbjuder bekvämt korttidsboende i Örebro. Våra hemtrevliga rum passar perfekt för dig som stannar tillfälligt men som fortfarande vill ha en personlig miljö att vistas i. Våra rum består av olika nivåer av kök, allt från kokvrå till fullt utrustade studios med egen uteplats. Allt för att ditt korttidsboende i Örebro ska bli så bekvämt som möjligt. Läs mer om de olika rumstyperna på vår hemsida, och kontakta oss om du har frågor!

Genom att använda detta formulär accepterar du att Slussen Bed & Breakfast i Örebro lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Korttidsboende i Örebro – bekvämt boende för dig på språng

Söker du korttidsboende i Örebro? Hos oss bor du bekvämt i våra mysiga rum. Vi erbjuder prisvärt boende där vissa rum tillåter hundar, så att du slipper lösa hundvakt hemma. Vi erbjuder också cykeluthyrning så att du enkelt kan ta dig runt Örebro. Det är en smart och smidig lösning för dig som önskar korttidsboende i Örebro och inte vill släpa med dig egen cykel. Välkommen in!

 

Ett bed and breakfast i Örebro med det lilla extra!

Jag som driver Slussen B&B heter Annelie Astvald. En av mina stora passioner i livet handlar om just resande, vilket också fört mig till just denna fantastiska bransch. När jag är ute och reser uppskattar jag alltid att bo på unika boenden med en personlig touch, där man känner att man får det lilla extra. Just den känslan vill jag också förmedla här på Slussen B&B i Örebro! Målet är inte att bli ett pampigt hotell, utan snarare ett mysigt och unikt boende med hög standard och personlig touch.

 

Hos oss kan du njuta av en god frukost i en vacker miljö. Vår uppskattade frukost levereras varje morgon vid föranmäld tid av Jeremiabageriet. Ta med dig en god kopp kaffe och vakna till liv vid vackra slussen Örebro. Varmt välkommen till Slussen bed and breakfast.

Våra rum

Loftet<br>rum nr 1 - Slussen Bed & Breakfast i Örebro
Tvätteriet<br>rum nr 2 - Slussen Bed & Breakfast i Örebro
Smedjan<br>rum nr 3 - Slussen Bed & Breakfast i Örebro
Lilla<br>rum nr 4 - Slussen Bed & Breakfast i Örebro

Korttidsboende i Örebro

Boka rum

Vill du ha ett prisvärt boende i hemtrevlig miljö, med tillgång till en härlig trädgård?

Slussen Bed & Breakfast är det perfekta valet för dig som är ute efter ett unikt och mysigt boende i Örebro. Du får ett trivsamt rum med hög standard, till ett pris som gör att du får mer över i plånboken till att utforska vackra Örebro! Vill du boka ditt boende i Örebro hos Slussen B&B så är du välkommen att göra det här på hemsidan eller ringa oss på 070-586 02 82. Du kan också kontakta oss via info@slussenorebro.se för en bokningsförfrågan.

 

Varmt välkommen till Slussen Bed & Breakfast, ett självklart val för din vistelse i Örebro.