Företagsavtal boende i Örebro

Välkommen till Slussen Bed & Breakfast Örebro

Vill du slippa stressen att leta boende till dina anställda när de är ute och reser? Vi erbjuder förmånliga företagsavtal boende i Örebro hos oss. Med Slussen B&B får du en bekväm, praktisk och prisvärd företagsbostad. Vi erbjuder också frukost från Jeremiabageriet som antingen levereras till oss eller hämtas direkt hos bageriet passande om du är på språng. Här hittar du lösningen när du letar efter ett bra företagsavtal boende i Örebro.

Välj mellan olika typer av rum för olika ändamål. Litet och enkelt, eller ett större boende med sängloft och köksutrustning? Med hjälpsam och trevlig personal som alltid finns till hands får du allt du behöver för en lyckad vistelse.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Slussen Bed & Breakfast i Örebro lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Smart och prisvärt företagsavtal boende i Örebro

Reser du mycket till Örebro i ditt arbete? Slussen B&B har utmärkta företagslösningar för dig som reser i tjänsten. Hos oss bor du bekvämt till ett riktigt bra pris. Njut av en kopp kaffe vid vackra slussen, samtidigt som du öppnar dagens första mail. Vid behov av en stunds paus, låna en av våra cyklar och ta dig till närmaste Nordic Wellness som endast ligger 7 min bort.

 

Ett bed and breakfast i Örebro med det lilla extra!

Jag som driver Slussen B&B heter Annelie Astvald. En av mina stora passioner i livet handlar om just resande, vilket också fört mig till just denna fantastiska bransch. När jag är ute och reser uppskattar jag alltid att bo på unika boenden med en personlig touch, där man känner att man får det lilla extra. Just den känslan vill jag också förmedla här på Slussen B&B i Örebro! Målet är inte att bli ett pampigt hotell, utan snarare ett mysigt och unikt boende med hög standard och personlig touch.

Hos oss kan du njuta av en god frukost i en vacker miljö. Vår uppskattade frukost levereras varje morgon vid föranmäld tid av Jeremiabageriet. Ta med dig en god kopp kaffe och vakna till liv vid vackra slussen Örebro. Varmt välkommen till Slussen bed and breakfast.

Våra rum

Loftet<br>rum nr 1 - Slussen Bed & Breakfast i Örebro
Tvätteriet<br>rum nr 2 - Slussen Bed & Breakfast i Örebro
Smedjan<br>rum nr 3 - Slussen Bed & Breakfast i Örebro
Lilla<br>rum nr 4 - Slussen Bed & Breakfast i Örebro

Företagsavtal boende i Örebro

Boka rum

Vill du ha ett prisvärt boende i hemtrevlig miljö, med tillgång till en härlig trädgård?

Slussen Bed & Breakfast är det perfekta valet för dig som är ute efter ett unikt och mysigt boende i Örebro. Du får ett trivsamt rum med hög standard, till ett pris som gör att du får mer över i plånboken till att utforska vackra Örebro! Vill du boka ditt boende i Örebro hos Slussen B&B så är du välkommen att göra det här på hemsidan eller ringa oss på 070-586 02 82. Du kan också kontakta oss via info@slussenorebro.se för en bokningsförfrågan.

Varmt välkommen till Slussen Bed & Breakfast, ett självklart val för din vistelse i Örebro.