Boende med hund i Örebro

Välkommen till Slussen Bed & Breakfast Örebro

Söker du efter ett boende med hund i Örebro? Slussen Bed & Breakfast Örebro är ett mysigt och prisvärt B&B som ligger vackert beläget precis intill Svartån. Här finns fina promenadstråk både in mot slottet och ut mot Hjälmarens underbara naturreservat. Dessa kan med fördel avnjutas på en rask morgonpromenad tillsammans med din fyrbenta vän. Boka gärna ditt boende med hund i Örebro snabbt och smidigt via vår hemsida. Klicka för här för att boka ditt boende! Välkommen till ett boende med hund i Örebro!

Genom att använda detta formulär accepterar du att Slussen Bed & Breakfast i Örebro lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Boende med hund i Örebro

Letar du efter ett mysigt boende med frukost i Örebro?

Då är Slussen bed and breakfast ett naturligt val! Vi erbjuder ett vackert läge precis intill Svartån. Här hittar du ett bed and breakfast Örebro med en unik touch och hög standard. Vi erbjuder rum med unik inredning som ger ett mysigt intryck, och strävar efter att ge våra kunder en unik upplevelse. Njut av Örebros vackra sluss och ta en härlig promenad i solnedgången innan du kryper ner i en skön säng för natten.

Slussen B&B är ett underbart alternativ till det vanliga hotellboendet – med andra ord är vi ett perfekt val för dig som letar efter ett prisvärt boende i Örebro.

 

Ett bed and breakfast i Örebro med det lilla extra!

Jag som driver Slussen B&B heter Annelie Astvald. En av mina stora passioner i livet handlar om just resande, vilket också fört mig till just denna fantastiska bransch. När jag är ute och reser uppskattar jag alltid att bo på unika boenden med en personlig touch, där man känner att man får det lilla extra. Just den känslan vill jag också förmedla här på Slussen B&B i Örebro! Målet är inte att bli ett pampigt hotell, utan snarare ett mysigt och unikt boende med hög standard och personlig touch. Hos oss kan du njuta av en god frukost i en vacker miljö. Vår uppskattade frukost levereras varje morgon vid föranmäld tid av Jeremiabageriet. Ta med dig en god kopp kaffe och vakna till liv vid vackra slussen Örebro. Varmt välkommen till Slussen bed and breakfast.

Våra rum

Loftet<br>rum nr 1 - Slussen Bed & Breakfast i Örebro
Tvätteriet<br>rum nr 2 - Slussen Bed & Breakfast i Örebro
Smedjan<br>rum nr 3 - Slussen Bed & Breakfast i Örebro
Lilla<br>rum nr 4 - Slussen Bed & Breakfast i Örebro

Boende med hund i Örebro

Boka rum

Vill du ha ett prisvärt boende i hemtrevlig miljö, med tillgång till en härlig trädgård?

Slussen Bed & Breakfast är det perfekta valet för dig som är ute efter ett unikt och mysigt boende i Örebro. Du får ett trivsamt rum med hög standard, till ett pris som gör att du får mer över i plånboken till att utforska vackra Örebro!

Vill du boka ditt boende i Örebro hos Slussen B&B så är du välkommen att göra det här på hemsidan eller ringa oss på 070-586 02 82. Du kan också kontakta oss via info@slussenorebro.se för en bokningsförfrågan.

Varmt välkommen till Slussen Bed & Breakfast, ett självklart val för din vistelse i Örebro.