Akutboende studenter Örebro

Välkommen till Slussen Bed & Breakfast Örebro

Det är inte alltid lätt att hitta boende när man ska studera i en ny stad. Studenter i Örebro är alltid välkomna att bo på Slussen B&B. Här får du ett tryggt akutboende studenter Örebro, där du kan fokusera på dina studier i lugn och ro. Med oss får du allt du behöver, inklusive lån av cyklar, där du tar dig till universitetet på 10 minuter. Passa på att använda vår grill på en ljummen sommarkväll, vi lånar gärna ut den vid lämpligt väder. Slussen B&B har huserat många studenter genom åren. Har du kommit in på utbildningen som reserv eller bestämt dig i sista sekunden? Hör av dig till oss så löser vi ett boende till dig.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Slussen Bed & Breakfast i Örebro lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Rum för tillfälligt akutboende studenter Örebro

Vi har rum som passar olika behov, allt från mindre rum till en egen studio. Slussen Bed & Breakfast är det perfekta valet för dig som är ute efter ett unikt och mysigt boende i Örebro. Välj mellan allt från kokvrå till fullt utrustade rum med sängloft. Alla bekvämligheter finns för att du som student ska trivas och fokusera på studierna. Oroa dig inte för boendet, vi finns alltid till för akutboende studenter i Örebro. Hör av dig till oss redan idag!

 

Ett bed and breakfast i Örebro med det lilla extra!

Jag som driver Slussen B&B heter Annelie Astvald. En av mina stora passioner i livet handlar om just resande, vilket också fört mig till just denna fantastiska bransch. När jag är ute och reser uppskattar jag alltid att bo på unika boenden med en personlig touch, där man känner att man får det lilla extra. Just den känslan vill jag också förmedla här på Slussen B&B i Örebro! Målet är inte att bli ett pampigt hotell, utan snarare ett mysigt och unikt boende med hög standard och personlig touch.

Hos oss kan du njuta av en god frukost i en vacker miljö. Vår uppskattade frukost levereras varje morgon vid föranmäld tid av Jeremiabageriet. Ta med dig en god kopp kaffe och vakna till liv vid vackra slussen Örebro. Varmt välkommen till Slussen bed and breakfast.

Våra rum

Loftet<br>rum nr 1 - Slussen Bed & Breakfast i Örebro
Tvätteriet<br>rum nr 2 - Slussen Bed & Breakfast i Örebro
Smedjan<br>rum nr 3 - Slussen Bed & Breakfast i Örebro
Lilla<br>rum nr 4 - Slussen Bed & Breakfast i Örebro

Akutboende studenter Örebro

Boka rum

Vill du ha ett prisvärt boende i hemtrevlig miljö, med tillgång till en härlig trädgård?

Slussen Bed & Breakfast är det perfekta valet för dig som är ute efter ett unikt och mysigt boende i Örebro. Du får ett trivsamt rum med hög standard, till ett pris som gör att du får mer över i plånboken till att utforska vackra Örebro!

Vill du boka ditt boende i Örebro hos Slussen B&B så är du välkommen att göra det här på hemsidan eller ringa oss på 070-586 02 82. Du kan också kontakta oss via info@slussenorebro.se för en bokningsförfrågan.

 

Varmt välkommen till Slussen Bed & Breakfast, ett självklart val för din vistelse i Örebro.