Loftet, rum nr 1

Loftet – är ett mysigt inrett dubbelrum. Rummet har egen ingång, eget badrum med duschcabin, en liten köksdel med kyl, mikro, spisplatta, kaffebryggare och vattenkokare. Sovdelen är uppe på ett loft (dvs en trappa upp) med två enkelsängar. Rummet beläget mot trädgård med utsikt mot Svartån. Egen uteplats.

Tvätteriet, rum nr 2

Tvätteriet – detta rum har egen ingång, eget badrum med dusch och fullt utrustat kök. Rummet är ca 55 kvm stort. Fyra av sängplatserna är uppe på ett loft (OBS mycket brant trapp.) Övriga sängplatser i bäddsoffa på nedre plan. Rummet har matplats, fåtöljer och TV. Rummet beläget mot trädgård och utsikt mot Svartån. Egen uteplats.

Smedjan, rum nr 3

Smedjan – är ett större rum med egen ingång, eget badrum med dusch och bastu, en liten köksdel med kyl, mikro, fristående enklare spis, kaffebryggare och vattenkokare. Rummet har en bäddsoffa, bord och TV. Tre av sängplatserna är uppe på ett loft (dvs en trappa upp. OBS mycket brant trapp). Övriga sängplatser i bäddsoffan på nedre plan. Rummet beläget mot trädgård men utsikt mot gatan. Egen uteplats. Inga husdjur accepteras i detta rum.

Lilla, rum nr 4

Lilla – är ett charmigt litet rum som är inrett i modern stil. Rummet har egen ingång, egen toalett med dusch, liten köksdel med kyl, mikro, spisplatta, kaffebryggare och vattenkokare. Rummet har två enkelsängar. Rummet är beläget mot gatan med mindre utsikt mot trädgård. Här är inga husdjur välkomna. Egen uteplats.